Εισαγωγή αυτοκινήτων

Από τον εκτελωνισμό έως την παράδοση.

Στο CarPoint εξειδικευόμαστε στην εισαγωγή αυτοκινήτων απο το εξωτερικό. Αναλαμβάνουμε την εύρεση, την αξιολόγηση καθώς και την τακτοποίηση των εγγράφων, για να φύγετε με το κλειδί στο χέρι.

Το δίκτυο συνεργατών μας σε Ελλάδα και εξωτερικό, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε το μεταχειρισμένο όχημα της αρεσκείας σας.

Οι αυστηροί νόμοι συντήρησης των οχημάτων στο εξωτερικό εγγυούνται την καλή κατάσταση των οχημάτων.

Μαζί θα βρούμε το αυτοκίνητο που επιθυμείτε.

Τα πλεονεκτήματα του να αγοράζεις μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πολλά, το να το εισάγεις ειδικά για εσένα ακόμη περισσότερα!

Το Νέο Σας Αυτοκίνητο

Μπορείτε να βρείτε μόνοι σας το αυτοκίνητο που σας ενδιαφέρει ή να μας ζητήσετε να το βρούμε εμείς για εσάς. Σε κάθε περίπτωση θα γίνει έρευνα αγοράς για να δούμε τι πραγματικά σας συμφέρει και θα σας κάνουμε τις ανάλογες προτάσεις.

Έλεγχος Ποιότητας

Εξειδικευμένοι τεχνικοί ελέγχουν το όχημα της επιλογής σας. Ο έλεγχος περιλαμβάνει την σωστή λειτουργία του οχήματος, το ιστορικό συντήρησης του καθώς και την εξωτερική του κατάστασή.

Διαδικαστικά

Αφού καταλήξουμε στο όχημα που σας ενδιαφέρει, αναλαμβάνουμε την διαδικασία εισαγωγής, τον εκτελωνισμό και την τακτοποίηση των εγγράφων. Προχωράμε σε γενικό σέρβις πριν την παράδοση.

Το Κλειδί Στο Χέρι

Το όχημα σας είναι έτοιμο να κυκλοφορίσει! Έχοντας περάσει όλους τους ποιοτικούς ελέγχους, σας το παραδίδουμε με τις απαραίτητες εγγυήσεις.

Εσείς απολαμβάνετε το καινούργιο σας όχημα και για εμάς ένας ακόμα ευχαριστημένος πελάτης προστίθεται στην λίστα.

24 χρόνια μαζί σας και ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, η άριστη εξυπηρέτηση σας. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και σας υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με το ίδιο πάθος, αναβαθμίζοντας καθημερινά της υπηρεσίες μας.
Copyright © 2022. All rights reserved.
with ❤️ and ☕ by  diversIT.gr